Maaseik herstelt zich tegen Aalst van de pijnlijke nederlaag tegen Roeselare

Redactie
| 0 reacties

Maaseik heeft zich herpakt na de nederlaag tegen Roeselare. De Limburgers klopten Aalst met 3-1. Ook Gent en Antwerpen pakten gisteren de volle buit.

Na de pijnlijke nederlaag in Roeselare moest Noliko Maasiek zich herpakken op de vijfde speeldag van de Euromillions Volley League. Tegen Aalst kwam Maaseik één set achter, maar de Limburgers rechtten de rug en groeiden in de wedstrijd. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-1 (23-25; 25-17; 25-22; 25-19). Maaseik komt zo - met een wedstrijd meer - voorlopig op de eerste plaats.

Ook Gent kreeg met Menen op papier een makkelijke tegenstander voor de kiezen. Het werd uiteindelijk een vlotte 3-0 zege (27-25; 25-21; 25-13) voor de thuisploeg. En ook Antwerpen was zoals verwacht te sterk voor Leuven. De Vlaams-Brabanders kwamen na een goede tweede set nog wel langszij, maar moesten daarna hun meerdere erkennen in de bezoekers: 17-25; 25-23; 18-25; 17-25. Vandaag ontvangt Guibertin nog Roeselare.