Antwerpse club is weg van de laatste plaats in Euromillions League: "Goed voor het vertrouwen"

Redactie
| 0 reacties
Antwerpse club is weg van de laatste plaats in Euromillions League: "Goed voor het vertrouwen"
Foto: © SC

In de Euromillions League, de hoogste klasse in het volleybal, is Amigos Zoersel eindelijk weg van de laatste plaats. De Antwerpse club pakte vorig weekend zijn eerste zege van het seizoen en kijkt met vertrouwen naar de derby tegen Topvolley Callant Antwerpen van zondag.

Amigos Zoersel won vorig weekend met 3-1 van Borgworm. Door die zege is de ploeg van setter Robin Blondeel de rode lantaarn eindelijk kwijt en staat ze naast Gent en Guibertin op de voorlaatste plaats. "Dit was een broodnodige zege met het oog op het verdere verloop van de competitie", zegt Robin Blondeel in GVA.

"We willen absoluut de laatste plaats vermijden en mikken op een stek net onder de play-offplaatsen. Als je die ambitie hebt, moet je wedstrijden tegen Borgworm, toch een rechtstreekse concurrent voor het behoud, voor eigen volk winnen", weet Blondeel. "Deze zege is goed voor het vertrouwen en maakt dat we met een goed gevoel richting Antwerpen trekken. Ik hoop dat we de positieve lijn van het voorbije weekend kunnen doortrekken. Op winst reken ik niet, maar ik geloof dat we mee het spektakel kunnen verzorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws