Stevige nederlaag voor Noliko Maaseik in de Champions League volleybal

Redactie
| 0 reacties
Stevige nederlaag voor Noliko Maaseik in de Champions League volleybal
Foto: © SC

Op de tweede speeldag in de Champions League volleybal heeft Maaseik een 0-3 nederlaag moeten slikken tegen het Poolse Kedzierzyn-Kozle. Ook VDK Gent kende een pijnlijke Europese avond in de CEV Cup, Antwerp stoot wél door.

Tegen het Poolse Kedzierzyn-Kozle was Noliko Maaseik kansloos in eigen stadion. De setstanden waren 23-25, 22-25 en 21-25. In de andere wedstrijd van groep A ging Dinamo Moskou met 1-3 winnen bij BB Istanboel. De Turkse club, die net als Maaseik nog geen punt kon pakken, is op 18 januari de volgende tegenstander voor de Limburgers. De top twee en de beste drie derdes gaan door naar de play-offs. Eén van hen plaatst zich als organiserende club rechtstreeks voor de Final Four.

In de CEV Cup heeft Antwerp zich dan weer voor de zestiende finales geplaatst. Het leed wel een 3-1 nederlaag (25-19, 25-19, 19-25, 25-19) bij het Kroatische Kastela, maar had twee weken terug de heenwedstrijd met 3-1 gewonnen en trok in een golden set met 7-15 aan het langste eind. In de zestiende finales is het Servische Rode Ster Belgrado de tegenstander. VDK Gent werd uitgeschakeld in de 1/32ste finale van diezelfde CEV Cup. De Oost-Vlaamse club ging in Oostakker met 0-3 (19-25, 20-25, 22-25) onderuit tegen het Italiaanse Busto Arsizio en had de heenwedstrijd in Lombardije al met 3-1 verloren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws