Kwartfinales Beker van België volleybal: Gent te sterk voor Achel, duidelijke overwinning voor Haasrode Leuven

Nils Wens
| 0 reacties

Naast de nederlaag van Roeselare tegen Menen in de kwartfinales van de Beker van België volleybal stonden er ook nog twee andere wedstrijden op het programma. Gent nam het op tegen Achel, terwijl Haasrode Leuven tegenover Borgworm B stond.

Gent kende al bij al een vlotte avond tegen Achel. Na een lastige eerste set (34-32) werden ook set twee en drie gewonnen, waardoor Gent zich dus heeft kunnen plaatsen voor de halve finales met een 3-0 overwinning.

Ook Haasrode Leuven kende geen problemen met haar tegenstander. De club haalde het met 3-0 van Borgworm B, waardoor ook de Leuvenaars bij de laatste vier zitten. Vanavond staan Aalst en Maaseik nog tegenover elkaar.