Clubicoon Jelte Maan wordt technisch directeur bij Maaseik

Jelte Maan keert terug naar Maaseik en wordt er technisch directeur

Clubicoon Jelte Maan wordt technisch directeur bij Maaseik

Jelte Maan keert terug naar Greenyard Maaseik. Hij wordt er technisch directeur. "Hij gaat ongetwijfeld een enorme meerwaarde voor ons zijn", klinkt het binnen de club.

Op het einde van het 2020-2021 nam Jelte Maan afscheid van Greenyard Maaseik. Hij had beslist om te stoppen met volleyballen. 

Vandaag maakt Maaseik bekend dat het clubicoon terugkeert als technisch directeur. Hij zal instaan voor alle sportieve aspecten binnen de club. Dat gaat over de trainers, scouting, transfers en de visie van de club op de lange termijn. 

PASSIE

"We beschouwen afgelopen seizoen als een soort van sabbatjaar", klinkt het bij Maaseik. "Het was ook duidelijk dat hij nog niet klaar is met het spelletje. Regelmatig zagen we hem tijdens de wedstrijden in de tribune zitten. Hij weet op dit moment ook nog veel over het huidige volleybal. Zijn passie en uitgebreide netwerk gaan zeker een enorme meerwaarde zijn."

Maan zal de functie van Eddy Evens overnemen. In het begin is er nog een overgansperiode waarin Evens Maan zal bijstaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws